Spring til indhold

Videnshuset i Børnespecialcenteret

Videnshuset er en selvstændig afdeling i Børnespecialcenteret. Formålet med at etablere Videnshuset, er at understøtte ønsket om og muligheden for, at viden og kompetence fra medarbejdere i Børnespecialcenteret kan bruges udenfor vores egen organisation.

Om Videnshuset

Formålet med at etablere Videnshuset, er at understøtte ønsket om og muligheden for, at viden og kompetence fra medarbejdere i Børnespecialcenteret kan bruges udenfor vores egen organisation.

Videnshuset tilbyder eksempelvis:

  • Undersøgelse, vejledning og behandling af børn og unge med særlige behov udenfor Børnespecialcenteret.

  • Undervisning, vejledning og kurser til familier eller andre, der arbejder med småbørn, skolebørn og unge, der har generelle og specifikke læringsvanskeligheder og/eller fysiske funktionsnedsættelser, der kræver en tværfaglig og specialiseret indsats.

  • Vederlagsfri fysioterapi (efter henvisning fra egen læge).

  • Genoptræningsopgaver af samme børnegruppe kan købes som ydelse af hjemkommunen.

  • Vejlednings- og rådgivningsopgaver, herunder udredninger, børn med særlige behov. Disse opgaver indeholder bl.a. afdækning med en Sensorisk Profil, Kommunikations-udredninger, og oral-motoriske opgaver mv.

  • Supervision.

Den daglige ledelse udgøres af centerlederen.

Prisen for opgaverne afhænger af hvordan den enkelte opgave defineres. Vi skræddersyr altid opgaven efter nærmere dialog om ønsker og behov.

Kontakt

E-mail: Kontakt os sikkert her:

Oplys navn og evt. telefonnummer samt meget gerne hvad henvendelsen drejer sig om. Du vil da blive kontaktet af en relevant medarbejder indenfor ganske få dage.Feedback

Sidst opdateret

23.03.2021

Ansvarlig redaktør

Erik Holm Thomsen

Kontakt Videnshuset

Børnespecialcenter

Vandtårnsvej 10
4300 Holbæk
Telefon 72 36 36 10 

Skriv til: 

E-mail: Kontakt os sikkert her: